За инвеститора

Зад проекта „Созопол Резиденс“ стоят професионалисти с над 20 г опит в сферата на недвижимите имоти и строителството на ваканционни и инвестиционни проекти.

Нашият екип притежава и управлява инвестиционен портфейл от имоти в Германия, България, Русия и Великобритания, като постига маскимална доходност за съответния пазар.

Под нашите брандове – „SG Imoti” и „Premium Estate“ сме реализирали многобройни продажби на имоти в чужбина, в различни градове и ваканционни комплекси по Черноморието и в ски курортите. Знаем много точно от какво имат нужда нашите клиенти, какво ги вдъхновява и как да го постигнем, за да им го предоставим.

В бутиковият ни проект „Емералд Хилс“ в Созопол постигнахме успех, като предложихме най – високо качество на строителство и интериор, насочено към подбрана аудитория от клиенти.

Нашата концепция е не само да предложим отличен имот, но така също и да създадем атмостфера, лайфстайл и общност от хора с подобни ценности и визия за живота. Всичко създаваме в приятелска среда, за да бъдат нашите клиенти част от творческия процес, който създава тяхното уникално и хармонично място.

Ние обичаме Созопол. След като сме живели на много места сме избрали да живеем тук целогодишно, в това прекрасно градче, заради неговата неповторима атмосфера и най-красивото синьо на морето под слънчевите лъчи.

Ще се радваме да станете част от нашата общност.

Слава Ганчева,
Мениджър „Продажби“ – „Созопол Резиденс“